|
توی حال و هوای یک ترانه ...
|
|
۹-۱۲-۱۳۸۸, ۰۵:۳۲ صبح
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
توی حال و هوای یک ترانه ...
دلم نیامد این موضوع خوب و دوست داشتنی را اینجا ایجاد نکنم
توی کلوپ قبلی که بودیم این پستی بود که از همه بیشتر دوستش داشتم دوست خوبم توی حال و هوای کدوم ترانه ای بنویسش تا برای همیشه موندگار بشه ------------------------------------------ بیا که گل جوانه کرده دلم پر از ترانه کرده بخوان که محنت زمانه دل مرا نشانه کرده بخوان که خاطرم هوای سرود عاشقانه کرده بزن چو باد نوبهاری سری به آشیانه ما که سر کشد به چرخ گردون سرود جاودانه ما بیا که در دلم بسی قصه نا شنوده دارم بیا که چون غنچه به کف سبوی نا گشوده دارم بخوان ترانه ای نو حدیث تازه سر کن دهان بلبلان را به نغمه پر شکر کن بیا بخوان ترانه ای به گوش جانم بیا ببر به عالم فرشتگانم ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
با ما منشین اگر نه بدنام شوی ![]() |
|||
تشکر شده توسط : |
کشک و بادمجون, alone, ZAHRAJUN |
کشک و بادمجون, alone, ZAHRAJUN |
|
۹-۱۲-۱۳۸۸, ۰۶:۰۰ صبح
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: توی حال و هوای یک ترانه ...
باده فروش می بده باده فروش می بده
دلللللللللللللللللللللللللللللللم از غصه به تنگ اومده دنیا با من بر سر جنگ اومده می بده تا غم بره از یاد من.................. کلام از نگاه تو شکل می بندد........ خوشا نظر بازی ها ، که تو آغاز میکنی........ |
|||
|
۹-۱۲-۱۳۸۸, ۰۳:۳۸ عصر
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شبی که آوای نی او شنیدم
چو آهوی تشنه پی تو دویدم دوان دوان تا لب چشمه رسیدم نشانی از نی و نغمه ندیدم تو ای علی کجایی؟که رخ نمی نمایی از آن بهشت پنهان دری نمیگشایی... می خندی؟...................ای جُن بخنّی ![]() http://www.mohamadreza85.blogfa.com/ |
|||
sabur, ZAHRAJUN |
sabur, ZAHRAJUN |
|
۹-۱۳-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-۱۳-۱۳۸۸ ۰۹:۵۹ عصر توسط داش علی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() می خوام تو رو که باشی جون بدی تا نمیرم عزیز هم ترانه تو واژه ها اسیرم می خواهم تو را که باشی تو دم دم نفسهام تو لحظه های دردم محکم بگیری دستام می خوام تو را که باشی حتی اگر نباشم حتی اگر تو رویات خیال رفته باشم می خوام تو را که باشی گم بشی تو وجودم حتی وقتی نبودی من عاشق تو بودم دانلود با کیفیت پایین دانلود با کیفیت بالا ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
|||
|
۹-۱۳-۱۳۸۸, ۱۰:۵۰ عصر
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنویس از سر خط
بنویس که دلت دیگه بیاد اون نیست بنویس که بدونه وقتی نباشه قلبت از غصه خون نیست اون که گذاشت و رفت یه روز سرش به سنگ می خوره بر می گرده دیگه صداش نکن بذار خودش بیاد دنبالت بگرده مرا اندکی دوست بدار اما طولانی |
|||
|
۹-۱۴-۱۳۸۸, ۰۶:۰۲ صبح
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام ای غروب غریبانه ی دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن سلام ای غم لحظه های جدایی خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای قصه ی عاشقانه خداحافظ ای آبی روشن دل خداحافظ ای عطر شعر شبانه خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دل های خسته تو را می سپارم به دامان دریا اگر شب نشینم اگر شب شکسته تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تو را تا نسوزد به دل می سپارم تو را تا نمیرد خداحافظ ای بر غبار دل من خداحافظ ای ای سایه سار همیشه اگر سبز رفتی، اگر زرد ماندم خداحافظ ای نوبهار همیشه ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
|||
نرگس بانو, alone, sabur |
|
۹-۱۴-۱۳۸۸, ۰۸:۴۱ صبح
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هیشکی نمی تونه بفهمه که دلم از چی گرفته
هیشکی نمی تونه بفهمه که صدام از چی گرفته هیشکی نمی مونه تا با من توی راهم همسفر شه آخه می ترسه که با من، با دل من در بدر شه مرا اندکی دوست بدار اما طولانی |
|||
|
۹-۱۵-۱۳۸۸, ۰۱:۴۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-۱۵-۱۳۸۸ ۰۱:۴۸ صبح توسط bLaCk cAt.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
رو در و دیوار این شهر/همش از تو یادگاره
توی این کوچه ی تاریک منو تنها نمی زاره یاده حرفای قشنگت که تو قلبم لونه می کرد یاده دلتنگیه چشمات که منو بهونه می کرد می زنه آتیش به جونم.پس کجایی مهربونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ... از اولين نگاه تا آخرين نگاه چنتا پلك زدنه پس هر چيزي رو نبين |
|||
نرگس بانو, sabur |
نرگس بانو, sabur |
|
۹-۲۸-۱۳۸۸, ۰۳:۰۲ صبح
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
علی مدیرجان فکر می کردم این پست را فراموش کرده اید،می خواستم برای ادای دین
به پست مورد علاقه ام در کلوپ قبلی،همین پست را در اینجا ایجاد کنم که دیدم خودتان زخمتش را کشیده اید، با تشکر ******** شب بی عاطفه برگشت؛ شب بعد از رفتن تو؛ شب از نیاز من پر؛ شب خالی از تن تو؛ با تو گل بود و ترانه؛ با تو بوسه بود و پرواز؛ گل و بوسه بی تو گم شد؛ بی تو پژمرده شد آواز... **** یکی از شاهکار های ابی، شب تا صبح گوش میدی و هربار بیشتر لذت می بری هذا من فضل ربّی... |
|||
bLaCk cAt, داش علی, محمدرضا, sabur, ZAHRAJUN |
bLaCk cAt, داش علی, محمدرضا, sabur, ZAHRAJUN |
|
۱۰-۳-۱۳۸۸, ۱۲:۱۲ صبح
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خانه خراب تو شدم به سوی من روانه شو
سجده به عشقت می زنم منجی جاودانه شو ای کوه پر غرور من سنگ صبور تو منم ای لحظه ساز عاشقی عاشق با تو بودنم روشن ترین ستاره ام می خواهمت می خواهمت تو ماندگاری در دلم می دانمت می دانمت ای همه وجود من نبود تو نبود من خوشبخت ترین انسان کسی است که خداوند دلی از احساس به او داده باشد |
|||
داش علی, alone, sabur |
داش علی, alone, sabur |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif]](http://www.img.4jok.com/images/cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif)

تشکر شده توسط :

![[تصویر: Reza%20Sadeghi%20-%20Mikham%20Toro.jpg]](http://www.bia2seda.com/pic/Reza%20Sadeghi%20-%20Mikham%20Toro.jpg)